Vendégházról

Vendégházról

Máriapócs szívében, a bazilikától néhány percre található a frissen felújított vendégházunk. A tornácos parasztháznak két bejárta van. Mindkét előszobából egy-egy szoba nyílik,  két darab kétágyas, két darab háromágyas.

A szobák felszereltsége: Minden szobához külön zuhanyzós fürdőszoba tartozik, hajszárítóval. Szélessávú internet-csatlakozási lehetőség, illetve sokcsatornás kábeltelevízióval. A szobák természetes anyag- és színhasználata megőrizte a ház rusztikus hangulatát. A berendezési tárgyak egyedi tervezésűek, komfortosak.

Családbarát eszközök

Kiságy, babakád, etetőszék, újságok, könyvek, társasjátékok, kerti játékok;

A kert

A házhoz több mint 400 m2 füvesített, árnyas, zárt udvar tartozik. Veranda , tágas tornác és fedett nyári pihenő kerti bútorokkal teszi kellemessé a szabadidő eltöltését. Grillező, nyársaló és bográcsozó helyeinken hódolhat sütési-főzési szenvedélyének.   Biztonságos parkolási lehetőség a gépkocsiknak.   Az udvarra háziállat is hozható, díj ellenében.

Pócsi ház 025

Zárt udvar

A konyha és az ellátás

A zárt udvaron különálló épületben található a közös amerikai konyhás étkező. Komplett étkészlet, edények, evőeszközök, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény áll a vendégeink rendelkezésére. Alapvető fűszerekkel, mosogatószerrel, teafűvel, konyhai textíliákkal felszerelt a konyha.

Választhat önellátást, de, ha igényli ellátást is biztosítunk Önnek. Házias jellegű ételek – népi gasztronómia, vegetáriánus, diétás és bébiételek az Ön igényének megfelelően.

Grillező, bográcshely, kemence

A kertben bográcsozó hely, grillsütő és faház áll vendégeink rendelkezésére. A sütéshez való tűzifát ingyenesen biztosítjuk.

Kemencében is megsütheti kedvenc ételeit. Felfűtése térítés ellenében lehetséges. (5000 Ft./alkalom)

Kábeltelevízió

Minden szoba rendelkezik televízió készülékkel, és sokcsatornás kábeltelevízióval.

Internetelérés

Ingyenes szélessávú internetkapcsolat.